UNBR. Manual privind tehnicile de interacțiune judiciară în aplicarea Cartei UE

12 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 90

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România (www.unbr.ro) a fost publicat Manualul privind tehnicile de interacțiune judiciară în aplicarea Cartei UE.

Acest manual se publică în cadrul Proiectului e-NACT (e-Learning National Active Charter Training).

Vă atașăm, în continuare, versiunea provizorie în limba engleză (este necesar un resfresh al paginii web în cazul în care nu este încărcată din prima).

 

Sursa informației

UNBR. Manual privind tehnicile de interacțiune judiciară în aplicarea Cartei UE was last modified: martie 12th, 2019 by Universul Juridic
12 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter