UNBR. Legea nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat – versiunea în limba engleză

1 mart. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 509

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 28 februarie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității traducerea în limba englezăLegii nr. 51 din 7 iunie 1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat.

Vezi și Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat – modificări (Legea nr. 25/2017)

Conferintele Video Universul Juridic

Versiunea în limba engleză a Legii nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat poate fi descărcată de aici.

Pentru mai multe detalii, vom reda în continuare traducerea în limba engleză a respectivei legi, astfel cum a fost publicată de către UNBR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

UNBR. Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat – versiunea în limba engleză was last modified: martie 1st, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter