[Update: Rezultatul înscrierilor] UNBR. Lansarea, împreună cu INPPA, a unei sesiuni de formare profesională continuă în regim de e-learning în domeniul combaterii traficului de persoane

20 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 295

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 mai 2020: Rezultatul înscrierilor avocaților în cadrul programului „HELP în UE II”

Potrivit paginii oficiale (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din Romania (UNBR) a publicat lista avocaților înscriși la sesiunea de formare profesională continuă în domeniul combaterii traficului de persoane, organizate de Consiliul Europei în cadrul programului „HELP în UE II” (HELP in the EU II).

De asemenea, în vederea înscrierii pe platforma de curs, participanții vor fi contactati prin e-mail, de către tutorele național, în data de 10 iunie 2020.

Lista avocaților înscriși poate fi vizualizată aici.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit paginii oficiale (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din Romania (UNBR) a publicat un anunț privind lansarea, împreună cu Institutul Național Pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA), a unei sesiuni de formare profesională continuă în domeniul combaterii traficului de persoane, organizate de Consiliul Europei în cadrul programului „HELP în UE II” (HELP in the EU II), care se va desfășura în regim de e-learning.

Cursul se adresează avocaților români și croați, precum și magistraților slovaci și belgieni, lansările naționale urmând a se realiza online, în perioada 15-16 iunie 2020.

Astfel, grupul cursanților români va cuprinde 30 de avocați, prezența acestora la seminar fiind obligatorie.

De asemenea, cursul se va desfășura în limba română, în regim online, sub coordonarea unui tutore național și va avea o durată de aproximativ 2 luni.

Termenul pentru înscrierea la curs este 20 mai 2020 sau până la momentul atingerii numărului maxim de participanți.

Cei care doresc să urmeze acest curs se pot înscrie prin trimiterea unei scrisori de intenție pe adresa de e-mail: [email protected]

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și UNBR. Info săptămâna #5 care conține noutăți legislative și informări de la instituții

[Update: Rezultatul înscrierilor] UNBR. Lansarea, împreună cu INPPA, a unei sesiuni de formare profesională continuă în regim de e-learning în domeniul combaterii traficului de persoane was last modified: mai 20th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter