[Update: Lista avocaților înscriși] UNBR. Lansarea, împreună cu INPPA, a unei sesiuni de formare profesională continuă în regim de e-learning în domeniul combaterii traficului de persoane

9 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 466

Update 9 noiembrie 2020: Lista avocaților înscriși

Potrivit paginii oficiale (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) a publicat lista avocaților înscriși la sesiunea de formare profesională continuă în domeniul combaterii traficului de persoane, organizată de Consiliul Europei în cadrul programului „HELP în UE II” (HELP in the EU II).

 

Pentru a consulta lista, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 19 mai 2020: Rezultatul înscrierilor avocaților în cadrul programului „HELP în UE II”

Potrivit paginii oficiale (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din Romania (UNBR) a publicat lista avocaților înscriși la sesiunea de formare profesională continuă în domeniul combaterii traficului de persoane, organizate de Consiliul Europei în cadrul programului „HELP în UE II” (HELP in the EU II).

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

De asemenea, în vederea înscrierii pe platforma de curs, participanții vor fi contactati prin e-mail, de către tutorele național, în data de 10 iunie 2020.

Lista avocaților înscriși poate fi vizualizată aici.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit paginii oficiale (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din Romania (UNBR) a publicat un anunț privind lansarea, împreună cu Institutul Național Pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA), a unei sesiuni de formare profesională continuă în domeniul combaterii traficului de persoane, organizate de Consiliul Europei în cadrul programului „HELP în UE II” (HELP in the EU II), care se va desfășura în regim de e-learning.

Cursul se adresează avocaților români și croați, precum și magistraților slovaci și belgieni, lansările naționale urmând a se realiza online, în perioada 15-16 iunie 2020.

Astfel, grupul cursanților români va cuprinde 30 de avocați, prezența acestora la seminar fiind obligatorie.

De asemenea, cursul se va desfășura în limba română, în regim online, sub coordonarea unui tutore național și va avea o durată de aproximativ 2 luni.

Termenul pentru înscrierea la curs este 20 mai 2020 sau până la momentul atingerii numărului maxim de participanți.

Cei care doresc să urmeze acest curs se pot înscrie prin trimiterea unei scrisori de intenție pe adresa de e-mail: [email protected]

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și UNBR. Info săptămâna #5 care conține noutăți legislative și informări de la instituții

[Update: Lista avocaților înscriși] UNBR. Lansarea, împreună cu INPPA, a unei sesiuni de formare profesională continuă în regim de e-learning în domeniul combaterii traficului de persoane was last modified: noiembrie 9th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter