[UPDATE: Rezultate] UNBR. Invitație la concursul de lucrări cu tema: „Interacțiunea și comunicarea profesiilor juridice. Aspecte legale, etice și deontologice”

11 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 164

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 10 septembrie 2020: Rezultatele concursului

Potrivit site-ului oficial (unbr.ro) UNBR a publicat rezultatele concursului de lucrări cu tema: „Interacțiunea și comunicarea profesiilor juridice. Aspecte legale, etice și deontologice”.

 

Pentru a vizualiza rezultatele, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (unbr.ro) UNBR a publicat un anunț prin care invită tinerii avocați să participe la concursul de lucrări cu tema: „Interacțiunea și comunicarea profesiilor juridice. Aspecte legale, etice și deontologice”, care va reprezenta și tema principală a Congresului avocaților 2020.

De asemenea, cele mai bune lucrări vor fi premiate și publicate în Revista „Avocatul”, iar termenul limită pentru depunerea lucrarilor este data de 20 august 2020.

Astfel, autorii interesați (avocați cu vârsta de până la 30 de ani sau stagiari) au posibilitatea de a comunica, până la data de 1 august a.c., intenția de a participa la concurs, precum și tema aleasă.

Invitația de participare poate fi vizualizată aici.

 

Pentru mai multe informații, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Minuta ședințelor] UNBR. Ordinea de zi a ședinței Consiliului din 17-18 iulie 2020

[UPDATE: Rezultate] UNBR. Invitație la concursul de lucrări cu tema: „Interacțiunea și comunicarea profesiilor juridice. Aspecte legale, etice și deontologice” was last modified: septembrie 11th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter