UNBR. Invitația de participare la selecția pentru seminarul naţional în materia Libertăţii de exprimare (proiect „e-NACT”)

12 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 268

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul oficial al Uniunii Naționale a Barourilor din România (www.unbr.ro), s-a publicat invitația de participare la selecția pentru seminarul național în materia Libertății de exprimare (proiect „e-NACT”).

Proiectul e-NACT  (e-Learning National Active Charter Training) este coordonat de către Institutul Universitar European de la Florența (EUI) și finanțat de Comisia Europeană, iar UNBR are calitatea de partener.

Seminarul se va desfășura la București, în zilele de 18 și 19 aprilie 2019, în limba română și va consta într-o sesiune de prelegeri susținute de lectori străini, de formatori INM și formatori INPPA, precum și în trei sesiuni de dezbateri în jurul unor cazuri practice.

În vederea participării la acest seminar, vor fi selectați 25 de participanți. Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați documentul de mai jos (este necesar un refresh al paginii web în cazul în care nu se încarcă din prima).

Sursa informației

UNBR. Invitația de participare la selecția pentru seminarul național în materia Libertății de exprimare (proiect „e-NACT”) was last modified: martie 12th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter