UNBR. Întâlnire de lucru la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI)

29 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 218

Potrivit paginii oficiale (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) a publicat un comunicat privind participarea Președintelui UNBR și a Vicepreședintelui UNBR la o întâlnire de lucru la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), împreună cu Președintele ANCPI și o echipă de lucru a agenției.

Astfel, principalul scop al întâlnirii a fost reprezentat de determinarea celor mai bune soluții pentru avocați referitoare la activitatea de publicitate imobiliară, fiind stabilite termene de lucru înăuntrul cărora s-a stabilit să se identifice problematicile a căror soluționare ar conduce la îmbunătățirea activității avocaților.

De asemenea, s-a agreat că sunt necesare întâlniri între reprezentanții celor două instituții pentru a stabili modalitatea, forma și conținutul unui acord care va fi semnat între cele două autorități.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

🔔Vezi și [UPDATE: Rezultate/Contestații la punctaj] UNBR. Examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea 2020

UNBR. Întâlnire de lucru la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) was last modified: septembrie 29th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter