UNBR. Întâlnire de lucru la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI)

29 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 121

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) a publicat un comunicat privind participarea Președintelui UNBR și a Vicepreședintelui UNBR la o întâlnire de lucru la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), împreună cu Președintele ANCPI și o echipă de lucru a agenției.

Astfel, principalul scop al întâlnirii a fost reprezentat de determinarea celor mai bune soluții pentru avocați referitoare la activitatea de publicitate imobiliară, fiind stabilite termene de lucru înăuntrul cărora s-a stabilit să se identifice problematicile a căror soluționare ar conduce la îmbunătățirea activității avocaților.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

De asemenea, s-a agreat că sunt necesare întâlniri între reprezentanții celor două instituții pentru a stabili modalitatea, forma și conținutul unui acord care va fi semnat între cele două autorități.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Rezultate/Contestații la punctaj] UNBR. Examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea 2020

UNBR. Întâlnire de lucru la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) was last modified: septembrie 29th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter