UNBR. Informații noi cu privire la onorariile avocaților din oficiu

15 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 561

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.unbr.ro), a avut loc recent o întâlnire de lucru între reprezentanții UNBR și cei ai Ministerului Public cu scopul de a remedia problemele întâmpinate odată cu implementarea Protocolului din 14 februarie 2019.

Reamintim că acest Protocol vizează stabilirea onorariilor cuvenite avocaților pentru:

– furnizarea serviciilor de asistență judiciară în materie penală;

– pentru prestarea, în cadrul sistemului de ajutor public judiciar, a serviciilor de asistență judiciară;

– și/sau reprezentare ori de asistență extrajudiciară;

– pentru asigurarea serviciilor de asistență judiciară privind accesul internațional la justiție în materie civilă și cooperarea judiciară internațională în materie penală.

În concluzie, s-a convenit crearea unei comisii comune pentru a definitiva soluțiile propuse pentru implementarea Protocolului din 14 februarie 2019, care va lucra inclusiv în perioada vacanței judecătorești.

Data următoarei întâlniri a Comisiei comune este 31 iulie 2019.

Sursa informației

UNBR. Informații noi cu privire la onorariile avocaților din oficiu was last modified: iulie 15th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter