[UPDATE: Rezultatul selecției] UNBR. Selecția participanților la proiectul LawyerEx

6 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 220

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 6 noiembrie 2019: Rezultatul selecției efectuate în cadrul proiectului LawyerEx, ca urmare a anunțului privind selecția participanților

Potrivit site-ului oficial (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat un anunț privind rezultatul selecției efectuate în cadrul proiectului LawyerEx, ca urmare a anunțului privind selecția participanților.

Astfel, la apelul pentru candidaturi lansat de UNBR la 9 octombrie 2019 au răspuns 12 avocați: 1 avocat din Baroul Timiș, 2 avocați din Baroul Harghita și 9 avocați din Baroul București. Un candidat a fost respins întrucât nu a îndeplinit condiția de eligibilitate privind vechimea maximă în profesie de 7 ani. UNBR a analizat toate celelalte candidaturi, axându-se pe competențe specifice care pot fi utilizate în cadrul programului de schimb. A fost luat în considerare și criteriul privind repartiția geografică a candidaților pentru a asigura o reprezentare cât mai largă la nivel național.

Pentru a accesa lista cu rezultatul, urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat un anunț dedicat selecției participanților, care vor să ia parte în proiectul LawyerEx. Scopul proiectului este schimbul de avocați între țările Uniunii Europene (UE), care urmărește să permită o mai mare mobilitate a avocaților în cadrul Uniunii Europene și să contribuie la dezvoltarea unei culturi judiciare europene.

Proiectul este condus de Fundația Europeană a Avocaților, în parteneriat cu Barourile naționale din Cipru, Cehia, Italia, România, Slovacia și Spania, Baroul Avocaților din Polonia și barourile locale din Atena, Barcelona și Paris. Pe parcursul duratei proiectului (august 2019 – iulie 2021), avocații din 9 state membre ale UE (tineri avocați cu experiență profesională de până la 7 ani) vor avea posibilitatea de a fi instruiți în străinătate în instituții gazdă din sectorul juridic.

Pe durata proiectului sunt prevăzute 4 perioade de schimb între avocații europeni.

Apelul la candidaturi este lansat de organizațiile partenere respective, în diferite perioade pe parcursul fiecărui an.

Pentru a aplica, solicitanții trebuie să completeze formularul proiectului și să furnizeze informații despre țările preferate pentru schimb, maximum 3 preferințe, datele preferate, limbile vorbite și zonele de practică preferate.

De asemenea, doritorii trebuie să își trimită CV-ul, redactat în limba engleză, pe care îl depun împreună cu formularul, până la 17 octombrie 2019. Avocaților selectați pentru prima rundă de schimburi li se va oferi un loc de muncă în perioada decembrie 2019 – februarie 2020, ținând cont de preferințele lor și de disponibilitatea posturilor în instituțiile gazdă. De asemenea, a doua rundă de schimburi va avea loc din martie până în iunie 2020 și așa mai departe.

 

Pentru mai multe informații privind prioadele de schimb disponibile și condițiile de participare, accesați, vă rugăm, sursa informației.

 

Sursa informației

 

[UPDATE: Rezultatul selecției] UNBR. Selecția participanților la proiectul LawyerEx was last modified: noiembrie 6th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter