UNBR. Fundaţia Germană pentru Cooperare Juridică Internaţională – Program de stagiu multilateral pentru avocaţi, 2019

30 aug. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 297

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 30 august 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității o comunicare primită din partea Fundației Germane pentru Cooperare Juridică Internațională (IRZ) privind Programul de stagiu multilateral pentru avocați 2019, inițiat în colaborare cu Baroul Federal German și Asociația Avocaților Germani.

Programul de stagiu se adresează avocaților tineri, care își desfășoară activitatea în domeniul dreptului civil și comercial. De preferință, solicitanții trebuie să aibă deja câțiva ani de experiență profesională; de asemenea, pentru acest program pot aplica și avocații stagiari, care trebuie să fie în ultimul an de practică.

Conferintele Video Universul Juridic

Totodată, se solicită o cunoaștere foarte bună a limbii germane. Candidații trebuie să fie pregătiți să susțină un test de competență lingvistică, dacă acest lucru este solicitat de IRZ.

Formularul aferent cererii de participare în cadrul Programului de stagiu multilateral pentru avocați poate fi descărcat de aici.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul respectivei comunicări, astfel cum a fost publicat de către UNBR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

UNBR. Fundația Germană pentru Cooperare Juridică Internațională – Program de stagiu multilateral pentru avocați, 2019 was last modified: august 30th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter