UNBR. Evenimentul „Combaterea spălării banilor și impactul asupra exercitării profesiei de avocat în România și Republica Moldova”

25 nov. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 19

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) anunță că miercuri, 24 noiembrie 2021, a avut loc masa rotundă cu tema „Combaterea spălării banilor și impactul asupra exercitării profesiei de avocat în România și Republica Moldova”, la Chișinău, Republica Moldova.

Astfel, evenimentul a fost organizat de barourile Maramureș, Suceava și Chișinău, la întâlnire participând decanii celor 3 barouri ce au dezbătut diferite aspecte relative la cele mai eficiente modalități de combatere a fenomenului infracțional de spălare a banilor și la modul în care acest lucru impactează exercitarea profesiei de avocat în cele două state organizatoare.

 

Totodată, în cadrul întâlnirii, a fost lansată și propunerea organizării unui simpozion pe aceeași temă, la Suceava, în luna aprilie a anului 2022.

Mai multe detalii puteți găsi accesând sursa informației.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

Vezi și [UPDATE: ÎCCJ a dispus achitarea avocatului condamnat în dosarul „Ferma Băneasa”] UNBR. Punctul de vedere al Comisiei Permanente privind cererea de „apărare a independenței autorității judecătorești în ansamblul său”

UNBR. Evenimentul „Combaterea spălării banilor și impactul asupra exercitării profesiei de avocat în România și Republica Moldova” was last modified: noiembrie 25th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter