UNBR. Donații către Fundația Constantin Naumescu

19 feb. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 66
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR), împreună cu Baroul București și Casa de Asigurări a Avocaților, printr-un efort comun, au efectuat o donație către Fundația Constantin Naumescu.

Astfel, inițiativa va permite fundației mai multă flexibilitate în a aborda probleme juridice actuale și emergente din profesie și din societate, unul dintre cele mai recente proiecte fiind lansat în 17 iulie 2020, în perioada discuțiilor dintre UNBR și autorități despre beneficiarii O.U.G. nr. 30/2020.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

De asemenea, Proiectul Naumescu a fost înființat în anul 2000  cu scopul de a promova interesele profesiei, de a susține pregătirea avocaților tineri și de a-i sprijini pe cei aflați în dificultate.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Scrisoarea de susținere a președintelui CCBE] UNBR. Punctul de vedere al Comisiei Permanente privind cererea de „apărare a independenței autorității judecătorești în ansamblul său”

UNBR. Donații către Fundația Constantin Naumescu was last modified: februarie 19th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter