UNBR. Discuțiile purtate cu reprezentanții Tribunalului București privind asigurarea, pentru avocați, a serviciilor de fotocopiere în spațiile Tribunalului

13 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 118

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) informează că reprezentanții Uniunii, împreună cu cei ai Baroului București și conducerea Tribunalului București au purtat discuții în legătură cu asigurarea continuității serviciilor de fotocopiere înscrisuri în spațiile închiriate de instanța judecătorească.

Astfel, în contextul încetării contractului de închiriere al societăților comerciale care asigurau servicii de fotocopiere înscrisuri în spațiile închiriate de Tribunalul București, au avut loc discuții cu privire la această situație, conducerea Tribunalului asigurând că urmează a se derula o nouă licitație pentru stabilirea prestatorilor care vor oferi acest tip de servicii în spațiile instanței.

Totodată, până la finalizarea etapelor legale ale acestei proceduri, se analizează posibilitatea de a identifica unele soluții temporare pentru acoperirea minimului necesar, inclusiv prin desemnarea de personal care să efectueze această activitate.

În acest sens, decanul Baroului București și Președintele UNBR au exprimat disponibilitatea de a sprijini demersurile conducerii Tribunalului București pentru rezolvarea temporară a situației create, până la finalizarea licitației, inclusiv prin asumarea unor costuri necesare depășirii problemei sau implicării persoanelor care să efectueze lucrările (fotocopierea).

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

(Copyright foto: freepik)

Sursa informației

Vezi și UNBR. Examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea aprilie 2022

UNBR. Discuțiile purtate cu reprezentanții Tribunalului București privind asigurarea, pentru avocați, a serviciilor de fotocopiere în spațiile Tribunalului was last modified: ianuarie 13th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.