UNBR. Demersurile avocaților pentru refugiați vor fi integrate în planurile naționale și internaționale de gestionare a crizei umanitare

11 mai 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 34

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) informează că, în urma discuțiilor de la Palatul Cotroceni, demersurile avocaților pentru refugiați vor fi integrate în planurile naționale și internaționale de gestionare a crizei umanitare.

Astfel, scopul este ca un număr cât mai mare de persoane aflate în nevoie să aibă la îndemână sprijinul juridic necesar indiferent unde sunt refugiați.

De asemenea, Consilier de Stat pentru Relația cu Românii din Afara Granițelor, a mărturisit că mobilizarea fără precedent în criza refugiaților ucraineni a fost remarcată la nivel internațional. Românii din afara granițelor sunt mândri de rolul pe care România îl joacă în context internațional în problema refugiaților ucraineni și apreciază rezultatele pozitive ale inițiativelor private și ale autorităților.

Totodată, UNBR apreciază extrem de utilă colaborarea cu Administrația Prezidențială, în sensul de a valorifica și augmenta eforturile comune legate de refugiați.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

🔔Vezi și UNBR. Minuta ședinței Comisiei Permanente din 5-6 mai 2022

UNBR. Demersurile avocaților pentru refugiați vor fi integrate în planurile naționale și internaționale de gestionare a crizei umanitare was last modified: mai 11th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter