UNBR. Decizia Comisiei Permanente nr. 85 din 17 martie 2020 pentru punerea în aplicare a prevederilor Decretului privind instituirea stării de urgență

18 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 304

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Uniunea Națională a Barourilor din România (www.unbr.ro) a publicat Decizia Comisiei Permanente nr. 85 din 17 martie 2020 de punere în aplicare a prevederilor Decretului Președintelui României nr. 195 din 16 martie 2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României.

Astfel, vor fi luate măsurile corespunzătoare pentru asigurarea permanentei funcționări, pe durata stării de urgență, și pentru continua desfășurare a actului de justiție.

Inteligența artificială în materie penală

Decizia Comisiei Permanente nr. 85 din 17 martie 2020 poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Adresa UNBR transmisă Guvernului României prin care se solicită adoptarea de măsuri în sprijinul contribuabililor avocați

UNBR. Decizia Comisiei Permanente nr. 85 din 17 martie 2020 pentru punerea în aplicare a prevederilor Decretului privind instituirea stării de urgență was last modified: martie 18th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter