UNBR. Cursuri online de insolvență pentru avocați

16 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 437

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.unbr.ro), a fost publicată procedura de accesare a platformei unde au fost încărcate cursurile de insolvență destinate avocaților.

Astfel, menționăm că aceste cursuri au debutat și sistemul este operațional din data de 15 aprilie 2019. Avocații înscriși se pot conecta prin intermediul aplicației „Tabloul național al avocaților”. Această aplicație poate fi accesată aici.

Conferintele Video Universul Juridic

De asemenea, sistemul permite monitorizarea și contorizarea prezenței online la cursuri a fiecărui participant, data logării, durata logării, cursul urmărit, întrebările postate.

După colectarea întrebărilor cursanților, la finalul cursurilor se va organiza o sesiune la care lectorii vor răspunde întrebărilor adresate de cursanți. Data și ora difuzării sesiunii vor fi anunțate din timp.

Cu privire la procedura de acces, atașăm, în continuare, documentul întocmit de cei de la UNBR:

Sursa informației

UNBR. Cursuri online de insolvență pentru avocați was last modified: aprilie 16th, 2019 by Universul Juridic
18 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter