[UPDATE: Solicitare a Comisiei speciale parlamentare] UNBR. Consultare cu privire la îmbunătățirea noilor coduri

12 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 856
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 12 octombrie 2017: Solicitare a Comisiei speciale parlamentare privind modificarea codurilor

În data de 11 octombrie 2017, UNBR a precizat faptul că s-a transmis tuturor membrilor Consiliului UNBR și, separat, tuturor Barourilor, prin redirecționarea e-mailului primit, corespondența secretariatului Comisiei speciale parlamentare privind modificarea codurilor.

Astfel, conform precizărilor UNBR, prin această corespondență Comisia parlamentară menționată solicită comunicarea tuturor propunerilor legislative necesare pentru activitatea Comisiei, până la data de 16 octombrie 2017.

Campanie Craciun UJmag 2020

Sursa informației


Update 11 octombrie 2017: Președintele UNBR. Implicarea barourilor și a avocaților în sprijinirea activității de sistematizare legislativă în domeniul justiției

În data de 10 octombrie 2017, UNBR a dat publicității comunicarea transmisă de Președintele UNBR tuturor membrilor Consiliului Uniunii privind implicarea barourilor și a avocaților în sprijinirea activității Comisiei parlamentare speciale pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției.

Astfel, prin intermediul acestei comunicări Președintele UNBR roagă decanii barourilor și avocații interesați să acceseze contul rezervat barourilor/avocaților în aplicația „Tabloul național al avocaților” pentru a transmite propuneri privind activitatea Comisiei.

Redăm în continuare conținutul respectivei comunicări, astfel cum a fost publicată de către UNBR.

Sursa informațieiUNBR. Consultare cu privire la îmbunătățirea noilor coduri

Potrivit unui comunicat din data de 9 octombrie 2017, Uniunea Națională a Barourilor din România a solicitat tuturor decanilor Barourilor membre să consulte avocații în legătură cu propunerile de îmbunătățire a legislației, constând din cele patru noi coduri.

Astfel, UNBR menționează că a solicitat tuturor decanilor Barourilor să consulte avocații în legătură cu propunerile de îmbunătățire a legislației, constând din cele patru noi coduri.

De asemenea, UNBR a adresat avocaților rugămintea de a transmite propunerile lor către Uniune, pentru a fi susținute prin reprezentanții desemnați să participe la lucrările subcomisiilor.

Acestea pot fi transmise și direct Președintelui Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției.

Sursa informației

Videoconferința regională de insolvență Buzău
[UPDATE: Solicitare a Comisiei speciale parlamentare] UNBR. Consultare cu privire la îmbunătățirea noilor coduri was last modified: octombrie 13th, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter