UNBR. „Considerații cu privire la diferitele aspecte juridice care decurg din utilizarea inteligenței artificiale în domenii care privesc nemijlocit profesia de avocat”

21 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 164

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) a publicat vineri, 21 februarie 2020, un comunicat privind aprobarea materialului intitulat  „Considerații cu privire la diferitele aspecte juridice care decurg din utilizarea inteligenței artificiale în domenii care privesc nemijlocit profesia de avocat.”

Materialul a fost aprobat la 20 februarie 2020 de Comitetul Permanent al Consiliului Barourilor Europene și al Societăților de Drept din Europa (CCBE), la care au participat și Președintele UNBR, Președinte de Onoare al UNBR și un membru al Comisiei Permanente a UNBR.

Pentru moment, materialul este disponibil în limbile engleză și franceză.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 

UNBR. „Considerații cu privire la diferitele aspecte juridice care decurg din utilizarea inteligenței artificiale în domenii care privesc nemijlocit profesia de avocat” was last modified: februarie 21st, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter