UNBR. Comunicat privind modificările legislative aduse de proiectul de modificare/completare a Legii nr. 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie (aflat în procedură pre-parlamentară)

11 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 294

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform site-ului oficial (www.unbr.ro), UNBR a publicat un anunț potrivit căruia, în urma analizei din cadrul Comisiei Permanente, ce a avut loc în 4 mai 2019, a modificărilor legislative aduse de Proiectul de modificare/ completare a Legii nr. 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie (aflat în procedură pre-parlamentară), s-a transmis către MFP punctul de vedere al UNBR legat de impactul proiectului asupra profesiei și asupra activității de avocat.

Pentru a fi evitată orice interpretare incorectă cu privire la situația mandatarului avocat, Comisia Permanentă a considerat că este oportună introducerea unui paragraf distinct, la alin. (2) la art. 44 din Lege (Corelarea cu alte acte normative), în sensul că: „Dispozițiile prezentei legi cu privire la mandat și conflict de interese nu aduc atingere legislației privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat”.

 

Pentru a accesa comunicatul, vă rugăm, urmați sursa informației.

Sursa informației

UNBR. Comunicat privind modificările legislative aduse de proiectul de modificare/completare a Legii nr. 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie (aflat în procedură pre-parlamentară) was last modified: octombrie 11th, 2019 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter