UNBR. Cerere de ofertă privind prestare servicii de asistență şi reprezentare juridică a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea

14 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 741

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 14 ianuarie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității detalii în ceea ce privește cererea de ofertă privind prestarea serviciilor de asistență și reprezentare juridică, formulată de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea (IJJ Vâlcea) U.M. 0460 Rm. Vâlcea.

Astfel, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea (IJJ Vâlcea), prin adresa nr. 3.291.984 din 11 ianuarie 2019, înregistrată la UNBR la nr. 10-AUT-2019/14.01.2019 solicită sprijinul avocaților interesați pentru ca, în perioada imediat următoare, să achiziționeze un serviciu de asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor judecătorești și a organelor de urmărire penală.

Termenul de depunere a ofertei financiare și a documentelor ce însoțesc oferta este 15 februarie 2019, ora 10.00. 

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare cererea de ofertă formulată de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea, astfel cum a fost publicată de către UNBR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

UNBR. Cerere de ofertă privind prestare servicii de asistență și reprezentare juridică a Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea was last modified: ianuarie 14th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter