UNBR. Cea de-a 18-a Conferință a Avocaturii Europene

5 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 176

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 4 decembrie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității raportul privind recenta deplasare a delegației UNBR în vederea participării la Conferința Avocaturii Europene.

Astfel, la data de 9 noiembrie 2018, delegația UNBR, compusă din dl avocat Ioan Chelaru – vicepreședinte UNBR, dl avocat Ion Turculeanu – vicepreședinte UNBR și dl avocat Dan Oancea – membru al Consiliului UNBR, a participat la Conferința Avocaturii Europene, eveniment tradițional organizat anual în luna noiembrie de Uniunea Avocaților din Berlin, componentă a Uniunii Avocaților din Germania (Deutscher Anwaltsverein – DAV), eveniment aflat la a 18-a ediție.

Conferintele Video Universul Juridic

Importanța participării UNBR la această manifestare este confirmată de utilitatea informațiilor culese an de an de la această Conferință, care la fiecare ediție își propune să abordeze o temă diferită, de interes pentru avocatura continentală, temă cu privire la care toate delegațiile participante sunt solicitate să răspundă în prealabil la un chestionar, urmând ca răspunsurile colectate de organizatori să fie publicate într-o culegere ce este distribuită participanților la Conferință.

Tema conferinței din acest an a fost „Profesia de avocat – este încă o profesie de vis pentru generațiile următoare?”, titlu tradus din limba engleză (Lawyer – still a dreamjob for the next generations?).

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare raportul privind problematica celei de-a 18 a Conferințe a Avocaturii Europene, astfel cum a fost publicat de către UNBR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

UNBR. Cea de-a 18-a Conferință a Avocaturii Europene was last modified: decembrie 5th, 2018 by Universul Juridic
6 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter