UNBR. Cautavocat.ro – Platforma oficială a Uniunii Naționale a Barourilor din România

8 sept. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 155

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) lansează platforma de intermediere a contactelor avocat-client: cautavocat.ro.

Prin această platformă, UNBR oferă gratuit instrumentele tehnice necesare facilitării contactului între avocați și (potențiali) clienți în mediul online, având garanția desfășurării consultanței juridice în condiții de deplină legalitate de către avocați autorizați și în conformitate cu normele deontologice care guvernează profesia.

De asemenea, platforma este în măsură să răspundă nevoii avocaților de a-și prezenta oferta de servicii juridice pe platforme online, cât și cerințelor clienților pentru consultanță juridică, în sensul diversificării mijloacelor de relaționare avocat-client prin instrumente digitale.

Sursa informației

Vezi și UNBR. Ședința Comisiei Permanente din 8 septembrie 2022

UNBR. Cautavocat.ro – Platforma oficială a Uniunii Naționale a Barourilor din România was last modified: septembrie 8th, 2022 by Universul Juridic
Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.