UNBR. Bilanțul realizat de INM privind desfășurarea stagiului practic al auditorilor de justiţie în cadrul formelor de exercitare a profesiei de avocat

12 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 517

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Într-un comunicat UNBR a publicat Bilanțul realizat de Institutul Național al Magistraturii privind desfășurarea stagiului practic al auditorilor de justiție în cadrul formelor de exercitare a profesiei de avocat 16 ianuarie – 10 februarie 2017.

Câteva dintre concluzii pot fi consultate mai jos:

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

În contextul analizării rezultatelor stagiului în cadrul formelor de exercitare a profesiei de avocat, au fost organizate, la finalul acestuia, întâlniri între auditorii de justiție și un formator cu normă întreagă al INM din cadrul catedrei de etică și organizare judiciară, în scopul dezbaterii aspectelor pe care auditorii de justiție le-au constatat pe parcursul activității desfășurate.

Cu această ocazie a fost subliniată importanța rolului avocatului în realizarea actului de justiție, auditorii de justiție apreciind pozitiv posibilitatea pe care stagiul le-a oferit-o de a observa complexitatea profesiei de avocat, precum și profesionalismul și buna pregătire a avocaților.

De asemenea, în cadrul acestor dezbateri, au fost discutate aspecte generale privind relația dintre avocați și magistrați, precum și unele aspecte de natură etică sesizate pe parcursul stagiului. Au fost analizate, astfel, unele situații concrete expuse de către auditorii de justiție, referitoare la relaționarea magistrat – avocat în sala de judecată (de exemplu – atitudini observate, considerate nedemne față de participanții la procedurile judiciare).

Pentru mai multe informații accesați:

Sursa informației

UNBR. Bilanțul realizat de INM privind desfășurarea stagiului practic al auditorilor de justiție în cadrul formelor de exercitare a profesiei de avocat was last modified: iunie 12th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter