UNBR. Avocații au posibilitatea de a preda la nivel preuniversitar

4 iun. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
652 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) a informat că Proiectul de Lege care permite avocaților să predea la nivel preuniversitar a fost adoptat.

Astfel, Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a adoptat Proiectul de Lege pentru modificarea art. 16 din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat |PLx241/2018 (L99/2018), care, conform expunerii de motive, are ca scop lărgirea cadrului de activități compatibile cu exercitarea profesiei de avocat pentru un tratament egal al avocaților cu cel al executorilor judecătorești, notarilor, consilierilor juridici și cu cel al magistraților.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Parcursul legislativ al proiectului poate fi urmărit aici.

Sursa informației

🔔Vezi și UNBR. Selecție participanți la conferința cu tema „Good practices in cross border parental responsibility cases” – 17 iunie 2021

UNBR. Avocații au posibilitatea de a preda la nivel preuniversitar was last modified: iunie 4th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter