[UPDATE: Depunere candidaturi pentru sesiunile LawyerEX Italia și Slovacia] UNBR. Apel la candidaturi pentru sesiunile online din cadrul Proiectului LAWYEREX

20 oct. 2021
Vizualizari: 765
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Depunere candidaturi pentru sesiunile LawyerEX Italia și Slovacia

Uniunea Națională a Barourilor din România informează că avocații interesați își pot depune candidaturile pentru sesiunile LawyerEX Italia și LawyerEX Slovacia până la data de 25 octombrie 2021.

Astfel, UNBR a lansat apelul la candidaturi pentru ocuparea celor 5 locuri pentru fiecare dintre cele două sesiuni ce urmează a fi organizate online, în cadrul Proiectului LAWYEREX, după următorul program:

A. LAWYEREX Italia, Sesiune online: 27 octombrie 2021;
B. LAWYEREX Slovacia, Sesiune online: 5 noiembrie 2021.

În acest sens, avocații interesați pot comunica, la adresa de e-mail proiecte@unbr.ro, o scurtă scrisoare de intenție, până la data de 25 octombrie 2021, cu menționarea sesiunii pentru care aplică.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Depunere candidaturi pentru sesiunea LawyerEX Spania

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) informează că avocații interesați își pot depune candidaturile pentru sesiunea LawyerEX Spania până la data de 8 octombrie 2021.

Astfel, UNBR lansează apelul la candidaturi pentru ocuparea celor 5 locuri pentru sesiunea LawyerEX Grecia, ce urmează a fi organizată online, începând cu 22 octombrie 2021.

De asemenea, avocații interesați să participe la această sesiune sunt rugați să comunice la adresa de e-mail proiecte@unbr.ro o scurtă scrisoare de intenție.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Depunere candidaturi pentru sesiunea LawyerEX Grecia

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) informează că avocații interesați își pot depune candidaturile pentru sesiunea LawyerEX Grecia până la data de 24 septembrie 2021.

Astfel, UNBR lansează apelul la candidaturi pentru ocuparea celor 5 locuri pentru sesiunea LawyerEX Grecia, ce urmează a fi organizată online, începând cu 7 octombrie 2021.

De asemenea, avocații interesați să participe la această sesiune sunt rugați să comunice la adresa de e-mail proiecte@unbr.ro o scurtă scrisoare de intenție.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Noi sesiuni online

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) a lansat un apel la candidaturi pentru ocuparea celor 5 locuri disponibile pentru fiecare din sesiunile ce urmează a fi organizate online, în cadrul Proiectului LAWYEREX.

Astfel, conform programului transmis de organizatori, sesiunea online organizată de Cehia, la 16 septembrie 2021, va începe la ora 10:00 (respectiv 11:00, ora României) și se estimează că va dura până la 13:00 (respectiv 14:00, ora României).

De asemenea, avocații interesați să participe la aceste activități sunt rugați să comunice la adresa de e-mail proiecte@unbr.ro o scurtă scrisoare de intenție.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Uniunea Națională a Barourilor din România a lansat apelul la candidaturi pentru ocuparea celor 5 locuri pentru fiecare dintre sesiunile ce urmează a fi organizate online, în cadrul Proiectului LAWYEREX, după următorul program:

A. LAWYEREX Cipru, Sesiune online: 27 mai 2021;
B. LAWYEREX Polonia, Sesiune online: 21 iunie 2021.

Astfel, avocații interesați pot comunica, la adresa de e-mail proiecte@unbr.ro, o scurtă scrisoare de intenție, până la data de 30 aprilie 2021, cu menționarea sesiunii sesiunii pentru care aplică.

De asemenea, UNBR participă în calitate de partener la Proiectul LawyerEX al cărui scop este schimbul de avocați între țările Uniunii Europene (UE) care urmărește să permită o mai mare mobilitate a avocaților în cadrul Uniunii Europene și să contribuie la dezvoltarea unei culturi judiciare europene.

Redăm, mai jos, mesajul Fundației Avocaților Europeni (European Lawyers Foundation) pentru avocații care depun aplicații în cadrul proiectului LawyerEx:

„În aceste momente dificile, în mod firesc sănătatea este pe primul plan iar politica noastră este întotdeauna să acordăm prioritate sănătății și siguranței participanților noștri, a instituțiilor gazdă și a membrilor personalului din organizațiile partenere. Având în vedere că limitarea virusului în Europa este departe de a se fi încheiat și că schimburile LAWYEREX au fost suspendate de mai bine de un an, consorțiul proiectului a decis să reia activitățile proiectului într-un format online, până când situația de sănătate va permite revenirea la schimburile fizice. În total vor fi 9 sesiuni online, câte una pentru fiecare stat membru al UE care participă la proiectul nostru (Franța, Italia, Grecia, Cipru, Slovacia, Republica Cehă, România, Spania și Polonia), unde experții naționali vor prezenta o introducere în sistemul juridic național și vor interacționa cu participanții prin studii de caz. Vă asigurăm că de îndată ce schimburile fizice vor fi posibile, vom face tot posibilul pentru o tranziție imediată la formatul fizic, care este formatul natural și ideal pentru a îndeplini obiectivele proiectului nostru. Desigur, participarea dvs. la sesiunile online nu vă va descalifica de la orice participare viitoare la schimburile fizice în cadrul LAWYEREX sau edițiile viitoare ale proiectului”.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Republicarea broșurii „Rolul avocatului în apărarea statului de drept”] UNBR. Ziua Europeană a Avocaților 2018: „Apărarea apărătorilor Drepturilor Omului și a Statului de Drept”

[UPDATE: Depunere candidaturi pentru sesiunile LawyerEX Italia și Slovacia] UNBR. Apel la candidaturi pentru sesiunile online din cadrul Proiectului LAWYEREX was last modified: octombrie 20th, 2021 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: