UNBR. Apel la candidaturi la alegerile pentru desemnarea Consiliului de administrație al CAA și a membrilor supleanți

1 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 169

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat un anunț privind depunerea candidaturilor la alegerile pentru desemnarea Consiliului de administrație al Casei de asigurări a Avocaților (CAA) și a membrilor supleanți.

 

Pentru a se înscrie în concurs, avocații, trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– o descriere a activității relevante în domeniul asigurărilor sociale, dacă este cazul;

– curriculum vitae;

– dovada achitării la zi a taxelor datorate baroului și filialei C.A.A., inclusiv accesoriile (adeverință de la baroul și filiala C.A.A. al cărui membru este candidatul).

 

Candidații trebuie să respecte, dincolo de aceste condiții, Regulamentul de organizare a alegerilor pentru desemnarea Consiliului de administrație al CAA și a membrilor supleanți, adoptat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 28/31.10.2019. Astfel, conform art. 2 din Hotărâre, pot fi aleși numai avocați cu o vechime de cel puțin 15 ani în profesie. Potrivit, Hotărârii, înainte de exprimarea voturilor, candidații, în ordine alfabetica, vor avea dreptul la o scurtă prezentare în fața Consiliului U.N.B.R., limitată la 5 minute. În caz de depășire a timpului alocat, președintele de ședință întrerupe prezentarea.

 

De asemenea, dosarele pot fi depuse până în data de 06 octombrie 2019, inclusiv, fie personal, la Secretariatul UNBR, fie prin e-mail, la adresa [email protected]

 

Pentru a vizualiza anunțul, vă rugăm, urmați sursa informației. În cazul în care doriți să accesați textul Hotărârii, apăsați aici.

 

Sursa informației

 

UNBR. Apel la candidaturi la alegerile pentru desemnarea Consiliului de administrație al CAA și a membrilor supleanți was last modified: noiembrie 1st, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter