UNBR a validat rezultatele examenului de primire în profesie

2 oct. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1672

Despre

  • A fost validat examenul de primire în profesie
  • Au fost validate rezultatele definitive ale examenului
  • Deciziile de primire în profesie se vor comunica barourilor la care candidaţii s-au înscris

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Prin Decizia Comisiei Permanente UNBR nr. 33/2015 a fost validat examenul de primire în profesie ca avocat stagiar și pentru persoanele care au susținut examenul de definitivat în alte profesii juridice, sesiunea septembrie 2015, precum și rezultatele definitive ale acestui examen, astfel cum acestea au fost comunicate de către Comisia Națională de Examen și publicate pe paginile web ale INPPA și UNBR.

Astfel, Comisia UNBR a dispus, în baza prevederilor art. 37 alin. (1) din Statutul profesiei de avocat (M. Of. nr. 898 din 19 decembrie 2011; cu modif. ult.), primirea în profesie a candidaților declarați admiși la examenul de primire în profesie ca avocat stagiar și pentru persoanele care au susținut examenul de definitivat în alte profesii juridice, sesiunea septembrie 2015, precum și emiterea deciziilor de primire în profesie a acestora.

Inteligența artificială în materie penală

Deciziile de primire în profesie se vor comunica barourilor la care candidații s-au înscris. Barourile vor proceda la comunicarea deciziilor către candidații admiși.

Sursa informației este Decizia Comisiei Permanente UNBR nr. 33/2015 publicată de Uniune (www.unbr.ro).

👍Vezi și: [Rezultatele finale] Admitere Barou 2015. Subiecte și bareme

UNBR a validat rezultatele examenului de primire în profesie was last modified: octombrie 2nd, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter