UNBR a constituit Grupul de lucru privind „Evoluția profesiei de avocat în perspectivă”

16 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 839

Despre

  • Cei mai tineri membri ai consiliilor barourilor din România şi ai conducerii executive a UNBR
  • Evoluția profesiei de avocat în România

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul UNBR, întrunit în ședința din 5 septembrie 2015, a hotărât inițierea și organizarea consfătuirii naționale a celor mai tineri membri ai consiliilor barourilor din România și ai conducerii executive a UNBR, în vederea constituirii Grupului de lucru consultativ al Consiliului UNBR privind perspectiva evoluției profesiei de avocat din România, așa cum reiese din anunțul publicat de Uniune.

În cadrul acestui Grup de lucru, tinerii avocați vor avea ocazia să-și spună cuvântul și să participe la o serie de dezbateri pe marginea direcțiilor strategice ale profesiei de avocat.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Aceștia vor comunica în mod constant cu consilierii UNBR astfel încât evoluția profesiei, privită prin prisma tinerei generații, să fie în permanență pe agenda Consiliului Uniunii.

Comisia Permanentă a UNBR a anunțat că va lua măsuri pentru punerea în practică a proiectului.

Consultați sursa informațiilor, anunțul publicat de UNBR (www.unbr.ro)

UNBR a constituit Grupul de lucru privind „Evoluția profesiei de avocat în perspectivă” was last modified: septembrie 16th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter