Un partener de la Zamfirescu Racoţi & Partners, pe lista celor mai buni 150 de tineri avocați din lume în materia arbitrajului comercial

7 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 489

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Dr. Cosmin Vasile, avocat asociat coordonator în cadrul SCA Zamfirescu Racoți &Partners (ZRP), a fost nominalizat de publicația internațională de drept Who’s Who Legal între cei mai buni tineri practicieni în arbitraj aflați sub vârsta de 45 de ani, în prima ediție a studiului Future Leaders in Arbitration ce a evidențiat 150 de tineri avocați din firme de top din întreaga lume.

Recunoașterea a venit ca urmare a recomandărilor clienților și a altor specialiști în arbitraj intervievați de analiștii Who’s Who Legal, care l-au descris pe Cosmin Vasile drept „o autoritate în materia dreptului substanțial și procedural”, numindu-l în repetate rânduri „un guru al strategiilor juridice”.

Conferintele Video Universul Juridic

„Listarea în Future Leaders in Arbitration vine ca o confirmare a implicării noastre în proiecte complexe finalizate cu succes și a încrederii cu care am fost investiți de către clienți”, a declarat Cosmin Vasile. ”Deși nominalizarea este individuală, recunoașterea și meritul aparțin întregii echipe de arbitraj, fără de care rezultatele obținute nu ar fi fost posibile. Ei sunt motivul pentru care putem privi în urmă cu mândrie și satisfacție și datorită lor ne uităm cu încredere spre viitor”, a completat coordonatorul ZRP.

Dr. Cosmin Vasile

Dr. Cosmin Vasile este specializat în arbitraj internațional și soluționarea disputelor, fiind unul dintre cei mai competenți experți din România. A participat în calitate de avocat principal la peste 25 de proceduri complexe de arbitraj în domeniul construcțiilor, energiei, transportului și privatizării, ținute sub auspiciile curților de arbitraj internaționale. În ultimii doi ani a fost implicat, în calitate de arbitru, în 15 arbitraje aflate pe rolul Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României. Cosmin contribuie activ la dezvoltarea specializării arbitrajului în România și face parte din Colegiul de conducere al sus-menționatei Curți locale de arbitraj. A obținut certificări și este totodată membru al celor mai reputate instituții arbitrale internaționale, precum Chartered Institute of Arbitrators (Londra), Arbitration Academy (Paris), International Academy for Arbitration Law (Paris), Young International Arbitration Group (Londra), International Council for Commercial Arbitration, International Arbitration Institute (IAI Paris).

Who’s Who Legal prezintă cei mai buni profesioniști din toate domeniile dreptului afacerilor, într-o „încercare de a ajuta companiile să găsească cel mai bun avocat, în cel mai scurt timp”, cum se menționează în descrierea publicației. Future Leaders in Arbitration, editat de Who’s Who Legal, este un repertoar al tinerilor specialiști în arbitraj din întreaga lume.

Despre Zamfirescu Racoți & Partners

Zamfirescu Racoți & Partners (ZRP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăți de avocatură din România, oferind servicii de asistență juridică atât în sfera litigiilor și a arbitrajului, cât și în domeniul avocaturii de business și al consultanței fiscale.

ZRP are o echipă de 51 de avocați, dintre care opt asociați – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoți și Stan Tîrnoveanu – asociați fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu și Antoniu Obancia (asociați).

Un partener de la Zamfirescu Racoți & Partners, pe lista celor mai buni 150 de tineri avocați din lume în materia arbitrajului comercial was last modified: decembrie 7th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter