Un pachet editorial de nerefuzat: publicațiile „LEGAL POINT” și „LEGAL MAGAZIN” pentru 12 luni

18 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2204

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

„Legal Point” 2 ediții pe an

„Legal Point” este o revistă glossy, un produs editorial premium cu apariție bianuală, al Grupului Universul Juridic. Este un periodic care redescoperă atent superlativele culturii române, pe care, ca pe o reverență, le aduce în avanscena comunității juridice.

În cei cinci ani de la lansare, „Legal Point” a reușit să devină un punct de referință, așezat cu delicatețe prin fiecare lansare în agenda breslei, un bonus spiritual binemeritat care reunește, sub numitorul comun al excelenței, avocați, magistrați, notari, practicieni ai insolvenței etc. și figuri reprezentative ale culturii românești. Este o „rara avis” – o revistă de cultură juridică, dar în același timp o publicație care unește și integrează toate domeniile culturii.

 

„Legal Magazin” – 6 ediții pe an (apariții tematice și/sau regionale)

Intrată recent în portofoliul Grupului Universul Juridic, revista „Legal Magazin” și website-ul omonim, www.legalmagazin.ro, se disting pe piața media printr-o particularitate esențială: sunt singurele canale de informare în format print și online care panoramează și „traduc” pentru mediul de afaceri din România problemele comunității profesiilor liberale (avocați, magistrați, executori judecătorești, notari, practicieni în insolvență, mediatori, evaluatori, experți tehnici, auditori etc.).

Brandul „Legal Magazin” reprezintă, așadar, o platformă complementară și utilă de informare și promovare pentru specialiștii care vor să se adreseze într-o manieră deschisă și credibilă mediului de business pe care îl vizează.

„Legal Magazin” aduce în atenția publicului său țintă interviuri, opinii, analize din domeniul juridic din cele mai importante arii de expertiză în care activează profesioniștii branșei. Redacția dispune de o echipă jurnalistică cu experiență, conectată și apreciată, care are o abordare echilibrată și echidistantă.

„Lady Lawyer” 2 ediții pe an

Lady Lawyer este o ediție specială „Legal Magazin”.

O publicație unică în piața de profil, cu apariție bianuală, care se distinge prin propunerea editorială ce rezonează încă titlu: descoperirea „în mărime naturală” a celor mai consacrate și/sau promițătoare talente feminine din rândul avocaților români și al liderilor din business care își doresc să comunice cu cei care îi pot asista juridic.

Revista devoalează carierele remarcabile ale doamnelor din comunitatea juridică din București și din țară, performanțele, initiativele și opiniile tranșante ale celor mai respectate și respectabile nume din această comunitate.

Tax & Accounting Reviewsupliment anual „Legal Magazin” (o ediție pe an)

Publicația reprezintă o valoroasă colecție de informații de actualitate, lămuriri, soluții, sugestii, studii de caz, recomandări și algoritmi de evitare a capcanelor din domeniul legislativ-fiscal. Materialele publicate se adresează antreprenorilor, întreprinderilor mici și mijlocii, microîntreprinderilor, dar și marilor companii sau instituțiilor publice de profil (ANAF, Vamă, Curtea de Conturi, instanțe judecătorești, facultăți cu profil economic), precum și specialiștilor în fiscalitate, audit, contabilitate și evaluare. Această publicație este direct sprijinită de o serie de practicieni care conduc firme de consultanță prestigioase, care se bucură de respectul clienților.

 

Prețul pachetului special de abonamente pe un an este de 300 de lei, inclusiv TVA (expediere inclusă)

Oferta este valabilă până în data de 30 septembrie 2019

Bonus early subscription:

Acces la Abonamentul Premium Universul Juridic pe o perioadă de 3 luni;

Un articol / un comunicat de presă pe site-ul legalmagazin.ro.

 

 


Un pachet editorial de nerefuzat: publicațiile „LEGAL POINT” și „LEGAL MAGAZIN” pentru 12 luni was last modified: august 29th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter