Un nou parteneriat pentru CONFERINȚELE ONLINE UNIVERSUL JURIDIC

10 apr. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 429

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul Iași și Universul Juridic anunță un parteneriat instituțional pentru accesarea conferințelor online, care constă deja în oferirea accesului membrilor Baroului Iași la TRANSMISIA LIVE și înregistrarea conferințelor online de pe portalul www.universuljuridic.ro.

Este de apreciat faptul că, în această perioadă cu restricții de circulație și mai mult timp individual, membrii comunității noastre, membrii comunității avocaților din capitala Moldovei istorice pot continua interacțiunea cu ariile de specialitate și cu specialiștii în materie, adaptându-se acestei perioade pe care o traversăm cu toții. La fel de important este ca, prin solidaritate și proiecte cu valoare adăugată, să susținem activitatea și trecerea peste aceste momente pe care le traversăm.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Așa cum a mai anunțat, Universul Juridic va organiza minimum două evenimente pe săptămână în următoarele luni. Evenimentele vor fi transmise LIVE pe portalul universuljuridic.ro; acestea vor aborda subiecte de mare actualitate. Trecerea în online reprezintă o adaptare necesară pentru această perioadă, dar suntem siguri că resursele tehnice, dar și colectivul inimos al editurii vor face acest tip de interacțiune util pentru profesia de avocat și nu numai. Lista evenimentelor urmatoare poate fi regăsită AICI.

Dezbaterile organizate de Universul Juridic sunt transmise de la sediul Universul Juridic sau se organizează și se difuzează în direct de la sediul organizațiilor partenere sau chiar în sistem teleconferință.
Durata medie a fiecărei CONFERINȚE ONLINE este de două ore, putând ajunge la maximum cinci ore, în funcție de cât de ofertantă este tema și de numărul lectorilor participanți. Temele alese sunt de actualitate, fiind selectate cu atenție împreună cu autorii și partenerii evenimentului.

Continuarea colaborării celor două entități demonstrează că relațiile foarte bune pe care cele două părți le-au consolidat în ultimii ani își arată roadele.

DE CE SĂ FIȚI PARTICIPANT?

♦ Fiindcă reconectăm specialiștii care sunt stăpâni pe subiectele de actualitate.

♦ Fiindcă aflați ceea ce vă interesează și puteți formula în avans întrebări specifice, la care, de regulă, este complicat să primiți răspunsuri avizate.

♦ Fiindcă rămâneți aproape de comunitatea juridică, de oamenii relevanți din domeniu, de opiniile și preocupările lor.

♦ Fiindcă astfel sunteți la curent în mod nemijlocit cu tendințele și puteți oricând transmite un punct de vedere personal sau al organizației dumneavoastră.

Suntem încredințați că reorientarea noastră preponderent spre mediul online, ca furnizor bine cunoscut de conținut juridic, corespunde întru totul noului context și modului în care întreaga societate se repoziționează.

Un nou parteneriat pentru CONFERINȚELE ONLINE UNIVERSUL JURIDIC was last modified: mai 4th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter