[UPDATE: Deschiderea oficială] UBB. Zilele Alumni – 12-14 mai 2022

12 mai 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 191

Update: Deschiderea oficială

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) anunță că festivalul „Zilele Alumni” își deschide porțile pe 12 mai 2022, la ora 18:00, prin discursul Rectorul UBB, prorectorul responsabil cu alumni, urmând ca absolvenții de prestigiu ai Universității să relateze despre anii de studenție și despre cariera parcursă.

De asemenea, după premierea alumnilor de onoare ai facultăților, festivitatea de deschidere se va încheia cu o masă rotundă pe tema „Noua pedagogie universitară post Covid” condusă de prodecanul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni, organizează, cea de-a doua ediție a festivalului „Zilele Alumni”, în perioada 1214 mai 2022, având o durată de trei zile.

Astfel, alumnii vor avea posibilitatea să își revadă atât colegii de facultate, cât și profesorii, să ia la pas locurile preferate în care și-au petrecut studenția și vor avea șansa să arunce o privire asupra activităților curente ale Universității.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Deschiderea evenimentului va avea loc joi12 mai, în Aula Magna a UBB.

Programul detaliat va fi actualizat permanent pe pagina web a evenimentului.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și UBB, prima Universitate a țării

[UPDATE: Deschiderea oficială] UBB. Zilele Alumni – 12-14 mai 2022 was last modified: mai 12th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.