UBB. Studenții se vor putea întoarce fizic la cursuri din toamnă, cu respectarea anumitor condiții impuse de pandemia de Covid-19

30 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 105

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) informează că, din luna octombrie 2021, studenții vor putea să se întoarcă la cursuri, în regim fizic, în anumite condiții legate de vaccinare și de evoluția contextului pandemiei de Covid-19.

Senatul UBB a adoptat această decizie în ședința din 29 iulie 2021, la propunerea Consiliului de Administrație al Universității și în urma consultărilor cu reprezentanții studenților.

Astfel, studenții care vor putea participa fizic la cursuri sunt cei care:

− Sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

− Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;

− Prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;

− Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Totodată, aceleași categorii de studenți vor putea beneficia și de cazare în căminele UBB, respectându-se capacitatea maximă permisă de prevederile legale impuse la nivel național pentru prevenirea răspândirii infecției cu SARS-CoV-2 la acel moment.

De asemenea, potrivit comunicatului, studenții care nu se încadrează în categoriile prevăzute în decizia Senatului UBB vor avea posibilitatea de a participa la activitățile didactice online sau prin alte modalități alternative, în condițiile stabilite de fiecare facultate, conform profilului, specializării și resurselor disponibile. Cu toate acestea, UBB informează că examenele sunt gândite a fi organizate în regim clasic/standard, indiferent de modalitatea de studiu.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și UBB derulează un proiect destinat integrării în piața muncii a absolvenților UBB

UBB. Studenții se vor putea întoarce fizic la cursuri din toamnă, cu respectarea anumitor condiții impuse de pandemia de Covid-19 was last modified: iulie 30th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter