UBB. Studenții se pot înscrie în programul „The Duke of Edinburgh International Award”

14 oct. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 93

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) informează că, în perioada 5-13 noiembrie 2021, va avea loc Programul „The Duke of Edinburgh’s International Award”, program adresat tuturor studenților universității, înscriși la nivel licență sau masterat.

Astfel, programul este deschis tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani, indiferent de mediul de proveniență, este non-competitiv, voluntar și oferă un cadru de educație nonformală, cadru complementar educației formale sau care oferă un substitut acolo unde oportunitățile formale nu sunt disponibile.

De asemenea, Programul „The Duke of Edinburgh’s International Award” are 3 nivele: Bronz, Argint și Aur, fiecare nivel cuprinzând activități și laboratoare aferente celor 4 secțiuni: voluntariat, activități fizice, abilități personale și aventură. Menționăm faptul că ceremoniile de la nivelul de Aur sunt găzduite de Majestatea Sa Margareta, Custode al Coroanei Române, patronul programului, la palatul Elisabeta din București.

Totodată, mai multe informații despre Award puteți găsi pe pagina oficială.

Nu în ultimul rând, programul organizează un curs de formare lideri în data de 13 noiembrie 2021, la care se pot înscrie studenții doritori să sprijine alți studenți/tineri în parcurgerea programului.

Pentru mai multe detalii, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Campanie Craciun UJmag 2020

Sursa informației

Vezi și UBB oferă cursuri de specialitate gratuite profesorilor de informatică din învățământul preuniversitar

UBB. Studenții se pot înscrie în programul „The Duke of Edinburgh International Award” was last modified: octombrie 14th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter