[UPDATE: Ceremonia de aderare a UBB la EUTOPIA] UBB a devenit parte a Alianței Universităților Europene EUTOPIA

24 nov. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 44
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Ceremonia de aderare a UBB la EUTOPIA

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) anunță că marți, 23 noiembrie 2021, a avut loc ceremonia de aderare a Universității la alianța europeană EUTOPIA, la Barcelona.

Astfel, conducerea UBB a afirmat că „Noul statut de membru al Alianței Universităților Europene EUTOPIA consolidează (…) rolul UBB și misiunea noastră de a contribui la redefinirea spațiului universitar european, în plus față de mecanismele deja angajate de UBB (…)”.

Campanie Craciun UJmag 2020

Totodată, comunicatul internațional EUTOPIA poate fi găsit aici.

Pentru mai multe detalii, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a anunțat că a devenit membră a Alianței Universităților Europene EUTOPIA, alăturându-se, astfel, unor universități europene de prestigiu, al căror obiectiv este acela de a redefini direcțiile de viitor ale educației universitare europene.

Astfel, UBB se alătură universităților Vrije Brussel (Belgia), CY Cergy Paris (Franța), Gothenburg (Suedia), Ljubljana (Slovenia), Pompeu Fabra (Spania), Warwick (Marea Britanie), Nova Lisabona (Portugalia), Ca’ Foscari Veneția (Italia) și Universității Tehnice din Dresda (Germania) în scopul redefinirii spațiului universitar european.

În acest sens, membrii EUTOPIA colaborează la crearea unui model academic european nou, inovativ, care să reflecte principiile Europei unite și deschise, manifestând respect față de cetățenii ei și față de mediul înconjurător. Alianța a fost înființată în 2019, fiind unul dintre proiectele câștigătoare ale competiției „Inițiativa Universităților Europene”, lansate de Comisia Europeană pentru a forma un spațiu inovativ al educației superioare europene.

Totodată, Alianța oferă cadrelor didactice, cercetătorilor și studenților oportunități comune de educație, programe de cercetare și dezvoltare comune, țintind să formeze absolvenți performanți, promovând internaționalizarea, diversitatea și incluziunea, aplecându-se asupra provocărilor globale și locale.

Menționăm că din comunitatea EUTOPIA fac parte peste 240.000 de studenți, mai mult de 18.000 de cadre și cercetători și aproximativ 900 de grupe de cercetare, aceasta fiind una dintre cele mai puternice alianțe europene.

Pentru mai multe detalii, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

Vezi și UBB ocupă prima poziție în țară în clasamentul american al universităților, US News Best Global Universities

[UPDATE: Ceremonia de aderare a UBB la EUTOPIA] UBB a devenit parte a Alianței Universităților Europene EUTOPIA was last modified: noiembrie 24th, 2021 by Universul Juridic
Videoconferința regională de insolvență Buzău

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter