UBB. 20 de ani de Școală de Comunicare

20 iun. 2022
Vizualizari: 164

Departamentul de Comunicare, Relații Publice și Publicitate din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) celebrează 20 de ani de activitate didactică și de cercetare.

Astfel, împlinirea celor 20 de ani de școală de comunicare la UBB va fi marcată prin seria de workshopuri cu tema Partnerships that Shape the Future: Celebrating 20 Years of Academic Excellence in Communication (Parteneriate care Conturează Viitorul: Celebrarea a 20 de Ani de Excelență Academică în Comunicare).

De asemenea, agenda evenimentului care va avea loc în perioada 20-24 iunie 2022 cuprinde activități științifice care urmăresc dezvoltarea rețelei academice existente, planificarea viitoarelor colaborări, precum și întâlniri cu parteneri din mediul economic.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați sursa informației.

(Copyright foto: freepik)

Sursa informației

Vezi și UBB. Organizarea admiterii la Doctorat

UBB. 20 de ani de Școală de Comunicare was last modified: iunie 20th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.