UAIC. Zilele Erasmus – 15-16 octombrie 2020

15 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 71

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.uaic.ro), Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a anunțat participarea la evenimentul european Erasmus Days, care va avea loc în perioada 15-17 octombrie 2020 și care vizează promovarea Programului Erasmus.

Astfel, în perioada 15-16 octombrie a.c., se vor desfășura unele activități online la care sunt invitați să ia parte studenții UAIC și cei ai universităților partenere Erasmus, atât din Uniunea Europeană, cât și din afara ei.

De asemenea, în cadrul evenimentului, foști și actuali studenți Erasmus vor împărtăși poveștile lor printr-o fotografie reprezentativă din timpul mobilității și șapte cuvinte cheie care descriu experiența lor, în cadrul concursului „Povestea mea ERASMUS în șapte cuvinte”. Poveștile vor fi făcute publice (pe pagina de Facebook UAIC) în data de 15 octombrie a.c., iar fotografia câștigătoare va fi cea care obține cele mai multe aprecieri și distribuiri  până pe data de 16 octombrie, la ora 10:00.

Totodată, coordonatorii Erasmus din facultățile UAIC și reprezentanți ai Biroului Erasmus vor vorbi despre avantajele unei mobilități Erasmus, condiții și criterii pentru accesarea acestui tip de bursă și vor prezenta pașii de urmat pentru cei care își doresc să beneficieze de o mobilitate de studiu sau de practică în străinătate.

Pentru participare trebuie accesat următorul link, disponibil aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și UAIC. Apel depunere candidaturi pentru Lideri pentru Justiție – ediția a 12-a, 2021

UAIC. Zilele Erasmus – 15-16 octombrie 2020 was last modified: octombrie 15th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter