UAIC. Vizita Rectorului Universității din Ismail, Ucraina

6 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 91

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a publicat un comunicat privind întâlnirea Rectorului UAIC, prof. univ. dr. Tudorel Toader, cu Rectorul Universității Umaniste din Ismail (Ucraina), prof. univ. dr. Yaroslav Kichuk.

Astfel, discuțiile purtate s-au axat pe cooperarea dintre Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Universitatea Umanistă din Ismail, având în vedere parteneriatul încheiat între cele două instituții în anul 2019, dar și pe identificarea celor mai bune modalități de intensificare a acestei cooperări pe viitor în ceea ce privește mobilitatea studenților, activitatea de cercetare științifică și activitatea didactică.

De asemenea, pe parcursul discuțiilor, Rectorul Universității Umaniste din Ismail a propus înființarea unor programe de studii comune cu diplomă dublă și înființarea unei extensiuni UAIC în Ismail, având în vedere faptul că în această regiune există o numeroasă comunitate de români. Prof. univ. dr. Tudorel TOADER și-a manifestat disponibilitatea pentru a sprijini consolidarea cooperării dintre cele două instituții academice.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași are o bogată tradiție în ceea ce privește colaborarea cu instituțiile de învățământ superior din Ucraina, în prezent, UAIC având încheiate acorduri bilaterale cu nouă instituții de învățământ superior din Ucraina. 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Campanie Craciun UJmag 2020

🔔Vezi și UAIC. Majorarea fondului de burse pentru semestrul al II-lea

UAIC. Vizita Rectorului Universității din Ismail, Ucraina was last modified: aprilie 6th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter