UAIC, între primele 500 de universități ale lumii în domeniul „Humanities, Society”, conform clasamentului RankPro

7 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 24

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) este poziționată în intervalul 401-500 al clasamentului RankPro by subjects 2021, în domeniul „Humanities, Society”.

De asemenea, UAIC s-a înscris în anul 2020 cu domeniul „Business&Economics”, furnizând date cumulate de la cele două facultăți la care funcționează specializări în cadrul respectivului domeniu: Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și Facultatea de Drept.

Clasamentul RankPro este realizat de Consiliul Internațional al Oamenilor de Știință prin programul Global World Communicator – Education and Science. Datele sunt colectate atât de la universități, cât și din bazele naționale și internaționale de date și vizează 3 dimensiuni în ierarhizarea programelor: academic (50%), public ranking (25%) (alte clasamente internaționale în care instituția apare) și BC-index (25%) (transparența și volumul de informații publice din pagina de internet a UAIC).

Totodată, UAIC este una dintre cele 3 instituții de învățământ superior din România prezente în ediția 2021 a clasamentului RankPro by subjects, domeniul „Humanities, Society”. Ierarhia completă poate fi consultată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și UAIC. Înscrieri la sesiunea de comunicări online „Săptămâna Masteratelor la Drept” – 10-14 mai 2021

UAIC, între primele 500 de universități ale lumii în domeniul „Humanities, Society”, conform clasamentului RankPro was last modified: aprilie 7th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter