UAIC. Inaugurea Grădinii Senzoriale „Magic”, din cadrul proiectului TELESPA

29 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
23 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.uaic.ro), Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a inaugurat Grădina Senzorială „Magic”, amenajată în parcul Titu Maiorescu, din cadrul proiectului „Spații inovatoare de învățare pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 și 10/11 ani (TELESPA)”.

Astfel, Grădina Senzorială „Magic” conține materiale educaționale de exterior destinate procesului de învățare al copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 11 ani, structurate pe domenii de dezvoltare specifice, prin integrarea tuturor simțurilor, iar copiii își pot exersa simțul tactil, auditiv, vizual,  dar și pe cel olfactiv, cu ajutorul diverselor instrumente puse la dispoziție, dar și al florilor, al panourilor cu plante aromatice etc.

De asemenea, grădina conține și echipamente destinate stimulării termocepției (termometre, stropitori, măsuță pentru nisip și apă), cronocepției (ceas solar, clepsidre), echilibriocepției (tobogane, fotolii suspendate, balansoare) sau a sensibilității proprioceptive (oglinzi deformatoare, oglinzi convexe).

Totodată, accesul în Grădina Senzorială „Magic” este gratuit pentru copiii angajaților și studenților UAIC și copiii de la Grădinița și Școala „Junior”.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și UAIC. Programe comune de studii de licență și master cu universități din Republica Moldova

UAIC. Inaugurea Grădinii Senzoriale „Magic”, din cadrul proiectului TELESPA was last modified: iulie 29th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter