UAIC. Granturi Utrecht Network pentru tinerii cercetători

20 dec. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 123

Utrecht Network a anunțat deschiderea competiției în vederea acordării a 20 de granturi tinerilor cercetători din cele 30 de universități membre, printre acestea aflându-se și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC).

Astfel, în cadrul acestei competiții se pot înscrie studenții UAIC înscriși la studii universitare de master și doctorat, care nu sunt eligibili pentru stagii în cadrul programului Erasmus+.

Durata stagiului efectuat trebuie să fie de minimum 4 sâptămâni și se poate derula în perioada 1 aprilie 2022 – 31 martie 2023 (inclusiv în perioada vacanțelor, dacă se obține un acord în acest sens din partea universității gazdă).

În vederea înscrierii pentru beneficierea unei astfel de finanțări, studenții interesați trebuie să depună, până la data de 1 februarie 2022, dosarele complete de candidatură la secretariatul Facultății.

Totodată, este important a fi menționat faptul că fiecare dintre universitățile membre în Rețeaua Utrecht poate nominaliza maximum trei candidați pentru obținerea acestui grant.

În vederea consultării mai multor detalii cu privire la aceste granturi Utrecht Network, vă invităm să accesați următorul link.

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

🔿VEZI ȘI UAIC. TREI PROFESORI AI UNIVERSITĂȚII AU FOST PREMIAȚI DE ACADEMIA ROMÂNĂ

UAIC. Granturi Utrecht Network pentru tinerii cercetători was last modified: decembrie 20th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.