UAIC. Demersuri pentru înființarea unei Extensiuni la Orhei, Republica Moldova

14 sept. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 20

O delegație a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), reprezentată de prof. univ dr. Tudorel Toader, Rector, și prof. univ. dr. Corneliu Iațu, Prorector pentru strategie, dezvoltare instituțională și personal, a avut o întrevedere cu Președintele raionului Orhei din Republica Moldova și cu Primarul Municipiului Orhei, cu scopul de a discuta noi aspecte privind posibilitatea înființării unei Extensiuni a UAIC la Orhei.

Astfel, în cadrul acestei extensiuni urmează să funcționeze, începând cu anul universitar 2022-2023, specializarea Geografia turismului din cadrul Facultății de Geografie și Geologie, studii de licență, forma de învățământ cu frecvență, pentru care vor fi disponibile 100 de locuri.

De asemenea, tot în cadrul acestei extensiuni se intenționează înființarea specializării Chimie alimentară.

Totodată, autoritățile din Orhei vor pune la dispoziție, cu titlu gratuit, spațiile necesare pentru desfășurarea activităților didactice.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Inteligența artificială în materie penală

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Admitere studii universitare de licență și master – septembrie 2021

UAIC. Demersuri pentru înființarea unei Extensiuni la Orhei, Republica Moldova was last modified: septembrie 14th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter