UAIC. Chestionar de opinie privind evaluarea satisfacției cadrelor didactice și a studenților absolvenți în învățământul superior

3 aug. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 58

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a publicat chestionarul de opinie privind evaluarea satisfacției cadrelor didactice și a studenților absolvenți, dar și a angajatorilor privind asigurarea calității în învățământul superior.

Astfel, evaluarea externă a calității academice a programelor de studii ARACIS elaborează periodic, la fiecare 3 ani, analize de sistem asupra calității învățământului superior din România, realizând în acest sens Barometrul Calității învățământului superior din România.

De asemenea, acest demers include un sondaj de opinie în rândul părților interesate, cadre didactice, studenți, absolvenți și angajatori, asupra satisfacției în ceea ce privește modul în care sunt concepute și implementate procesele de asigurare a calității în învățământul superior.

Chestionarele de opinie sunt disponibile accesând sursa informației.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

UAIC. Structura anului universitar 2022-2023

UAIC. Chestionar de opinie privind evaluarea satisfacției cadrelor didactice și a studenților absolvenți în învățământul superior was last modified: august 3rd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.