UAIC. Apel depunere candidaturi pentru Lideri pentru Justiție – ediția a 12-a, 2021

14 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 626

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.uaic.ro), Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a facut un apel pentru depunerea candidaturilor pentru programul Lideri pentru Justiție – ediția a 12-a, 2021.

Astfel, programul se adresează tinerilor juriști, cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani, aflați în primii 5 ani de carieră profesională, masteranzilor, precum și studenților la Drept aflați în ultimul an de studiu, care doresc să se dezvolte personal și profesional și să se implice activ în schimbarea sistemului de justiție.

Inteligența artificială în materie penală

Programul va consta în 6 sesiuni de training, o întâlnire anuală și evenimente interne ale comunității de absolvenți, o vizită de studiu în Germania și proiecte de grup.

Candidații interesați vor transmite un CV, o scrisoare de motivație (o pagină) și un eseu (maximum două pagini) în care vor prezenta o schimbare concretă pe care doresc să o aducă profesiei, instituției în care activează sau sistemului de justiție în ansamblul său.

Cadidaturile se depun la adresa de e-mail [email protected], până la data de 25 octombrie 2020, ora 23:59.

Detalii despre procesul de selecție, structura și conținutul programului Lideri pentru Justiție 12 sunt disponibile pe pagina www.kas.de/leadership și pe platforma www.lideripentrujustitie.ro.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și UAIC. Cinci noi proiecte Erasmus în valoare de peste 2,5 milioane de euro

UAIC. Apel depunere candidaturi pentru Lideri pentru Justiție – ediția a 12-a, 2021 was last modified: octombrie 14th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter