UAIC a primit aprobarea de funcționare pentru Centrul iTransfer

16 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 64

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.uaic.ro), Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a primit, de la Ministerul Educației și Cercetării, autorizarea provizorie de funcționare pentru Centrul de Transfer Tehnologic iTransfer (CTT-iT).

Centrul de transfer tehnologic iTransfer este o nouă entitate care funcționează în cadrul Facultății de Informatică a UAIC, colectivul fiind format din cadre didactice, cercetători, programatori și analiști din domeniile IT, economic, juridic sau alte domenii complementare, cu misiunea de a stimula inovarea și transferul tehnologic în scopul valorificării rezultatelor cercetării prin introducerea acestora în circuitul economic sub formă de produse și servicii inovative.

Astfel, domeniile de specializare vizate în cadrul centrului sunt „Tehnologii informaționale și de comunicații” și „Securitatea informatică a infrastructurilor și serviciilor”.

De asemenea, oferta de servicii a Centrului cuprinde dezvoltarea de sisteme software proprii sau în colaborare cu întreprinderile solicitante, consultanță IT, organizarea de traininguri profesionale sau executive, de conferințe sau workshop-uri cu specific IT sau tutoriat Start-up sau Spin-off.

Mai multe informații despre Centrul iTransfer pot fi consultate aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și UAIC. Zilele Erasmus – 15-16 octombrie 2020

UAIC a primit aprobarea de funcționare pentru Centrul iTransfer was last modified: octombrie 16th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter