Țuca Zbârcea & Asociații câștigă premiul pentru cea mai bine cotată casă de avocatură din România în cadrul Galei Avocați de Top

10 iul. 2024
Vizualizari: 48

Țuca Zbârcea & Asociații a câștigat Premiul de Excelență pentru „Cea mai bine cotată firmă de avocatură din România”, în baza clasamentelor directorului britanic Legal 500. De asemenea, trei avocați ai firmei au fost premiați pentru activitatea lor în domeniile Dreptul Muncii, Litigii și Proprietate Intelectuală.

Gala Avocați de Top, organizată de trustul media FinMedia, a celebrat și recompensat meritele remarcabile ale profesioniștilor din comunitatea juridică locală. Au fost decernate 19 premii individuale și alte 8 distincții firmelor de avocatură cu performanțe deosebite în ultimele 12 luni.

Astfel, Țuca Zbârcea & Asociații este câștigătoarea Premiului de Excelență „Cea mai bine cotată casă de avocatură din România”. Potrivit organizatorilor, „Țuca Zbârcea & Asociații conduce clasamentul firmelor de avocatură din România în ediția 2024 a directorului britanic Legal 500 EMEA, având cele mai multe locuri fruntașe în ariile de practică supuse analizei, iar nu mai puțin de trei dintre Partenerii firmei sunt incluși în elita Legal 500 „Hall of Fame” a avocaților apreciați de clienți pentru realizările profesionale remarcabile.”   

De asemenea, Mihai Anghel, Partener al Țuca Zbârcea & Asociații și unul dintre coordonatorii departamentului Dreptul Muncii, a primit trofeul pentru Expertiza în aria Dreptul Muncii. Cu o experiență juridică de 20 ani, Mihai oferă consultanță în legătură cu toate aspectele relevante legate de dreptul muncii, de la angajare și concediere, discriminare și hărțuire, evaluări ale performanței, remunerații și beneficii, până la aspecte legate de relația cu sindicatele și contracte colective de muncă, transferul de întreprinderi transfrontaliere.

Ana Popa, Managing Associate al Țuca Zbârcea & Asociații a fost premiată pentru contribuția avută în gestionarea unor dosare litigioase de mare complexitate, fiindu-i încredințat trofeul pentru Expertiza în aria Litigii. Ana este avocat litigant cu experiență semnificativă în litigiile din domeniul dreptului achizițiilor publice, contencios administrativ, litigiile între profesioniști și cele din domeniul dreptului muncii. În ultimii ani, a reprezentat cu succes clienții firmei în dispute complexe, cu valori ce depășesc 1 miliard de euro, cu precădere litigii având ca obiect atribuirea unor contracte de achiziții publice privind obiective de investiții din sectoarele apă, transporturi (infrastructură feroviară, rutieră, rețele de metrou etc), energie etc.

Nu în ultimul rând, trofeul pentru Expertiza în aria Proprietate Intelectuală a revenit Danei Barbu (Blaer), Managing Associate al Țuca Zbârcea & Asociații, care coordonează cu succes proiectele firmei în acest domeniu. Dana are o experiență vastă în domeniul înregistrării și licențierii mărcilor la nivel național și internațional, asigurarea respectării drepturilor asupra mărcilor și acțiuni în contrafacere, precum și drepturi de autor, desene și modele ori brevete, asistând cu succes clienți din industria de media și divertisment, ospitalitate, FMCG, retail, automotive, imobiliare, servicii bancare, IT și tehnologie, farma, energie etc.

Potrivit organizatorilor, Gala Avocați de Top, ajunsă la ediția a XIV-a, premiază anual profesioniștii care strălucesc în piață prin expertiza și performanțele lor, precum și firmele de avocatură cu rezultate deosebite în activitatea recentă.

Țuca Zbârcea & Asociații câștigă premiul pentru cea mai bine cotată casă de avocatură din România în cadrul Galei Avocați de Top was last modified: iulie 11th, 2024 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: