Tribunalul București. Aplicația „Dosar Electronic” este operațională în materie penală

16 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
305 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.tmb.ro), Tribunalul București a publicat un comunicat prin care informează despre faptul că aplicația „Dosar Electronic” a devenit operațională în materie penală, începând cu data de 15 septembrie 2020.

Astfel, pentru a facilita accesul online al părților și al reprezentanților acestora la actele dosarului, este necesară transmiterea către instanță a adresei de e-mail și a numărului de telefon mobil, în vederea autentificării și a accesului la dosarul în format electronic.

De asemenea, sistemul este implementat în dosarele penale în care Tribunalul București este învestit ca instanță de fond, prin rechizitoriu.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Tribunalul București. Asigurarea serviciului de permanență

Tribunalul București. Aplicația „Dosar Electronic” este operațională în materie penală was last modified: septembrie 16th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter