Invitație de a contribui la primul tratat de mediere din România

4 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 730
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În vederea realizării primului „Tratat de mediere” din România, Consiliul de Mediere lansează invitația mediatorilor interesați, cu activitate publicistică și practică relevantă, de a se implica în realizarea acestui proiect necesar dezvoltării profesiei de mediator la nivel național, după cum reiese din anunțul publicat de Consiliu.

Cei interesați vor trimite un CV precum și tema propusă vicepreședintelui Consiliului de Mediere, Zeno Daniel Șuștac, la adresa de e-mail: [email protected]

A inceput campania „Back to Office” pe UJmag.ro!

Drepturile de autor ale lucrării vor reveni Consiliului de Mediere, urmând a fi adoptată o hotărâre a Consiliului în acest sens.

Consultați sursa știrii, anunțul publicat de Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro).

Invitație de a contribui la primul tratat de mediere din România was last modified: septembrie 4th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter