Tranzacţionarea de instrumente financiare pe o piaţă reglementată: între supra-reglementarea proprie legislaţiei pieţei de capital şi lipsa unui izvor normativ expres al contractului „bursier”

22 nov. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 659

Despre

  • Lumea desemnată generic ca bursieră este o lume trepi­dantă, dominată în primul rând de grija împinsă până la obsesie pentru substanţa economică, pentru profitul căutat cu obstinaţie. Din această cauză, subtilităţile juridice nu sunt deloc gustate în această lume...

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Tranzacționarea de instrumente financiare pe o piață reglementată: între supra-reglementarea proprie legislației pieței de capital și lipsa unui izvor normativ expres al contractului „bursier” was last modified: noiembrie 21st, 2017 by Cristian Gheorghe
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter