Traian Briciu: În profesia de avocat, sunt oameni care trăiesc pentru trecut, oameni care trăiesc exclusiv pentru prezent și oameni care trăiesc pentru viitor

29 mart. 2016
3 voturi, medie: 1,67 din 53 voturi, medie: 1,67 din 53 voturi, medie: 1,67 din 53 voturi, medie: 1,67 din 53 voturi, medie: 1,67 din 5 (3 votes, average: 1,67 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2530
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Domnul Av. dr. Traian Briciu – Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România – a declarat, în cadrul emisiunii Legal Point din data de 22 martie 2016, cu tema „Maratonul Legal Point – 2016 (II)”:

În prezent, în profesia de avocat, sunt oameni care trăiesc pentru trecut, oameni care trăiesc exclusiv pentru prezent și oameni care trăiesc pentru viitor.

Consider că cel mai bun model sunt cei care trăiesc în prezent, țin cont de trecut și au și o perspectivă asupra viitorului. Eu cred că asta ar trebui, de fapt, să caracterizeze Congresul, să aibă în vedere acele tendințe care să asigure, pe de-o parte, păstrarea constantelor profesiei, trecutul ei bun, câștigat, dar să țină cont și de evoluțiile care se impun în viitor, pe de altă parte.

Nici o evoluție disperată, fără a ține cont de trecutul profesiei, nu este de dorit. În același timp, nici o retragere în trecut și invocarea perioadei glorioase nu este una bună, dacă nu ține cont de realitățile actuale ale celor care lucrează în cadrul profesiei.

👍EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 6 – Ioan Chelaru și Traian Briciu: Maratonul Legal Point – 2016 (II)

Traian Briciu: În profesia de avocat, sunt oameni care trăiesc pentru trecut, oameni care trăiesc exclusiv pentru prezent și oameni care trăiesc pentru viitor was last modified: noiembrie 6th, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter