Sumele încasate la conferința „Specialiști de referință despre probleme actuale în codurile româniei, ediția a II-a”

16 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 73

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul oficial (www.baroul-timis.ro), la Conferința cu tema „Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României, ediția a II-a”, organizată sâmbătă, 14 septembrie 2019, de Baroul Timiș și Uniunea Națională a Barourilor din România, în colaborare cu Editura Universul Juridic, s-a încasat în total suma de 24.100 lei (numerar și transferuri bancare), după cum urmează:

– 17.800 lei din taxa de înscriere la conferință;

Conferintele Video Universul Juridic

– 800 lei donații, fără nominalizarea beneficiarului, din partea unor colegi avocați și judecători din cadrul Judecătoriei Timișoara;

– 700 lei donație pentru Alexandru Marcu;

– 4.800 lei donație pentru Andrada Raluca Ecsedi din partea SCA Jercan Gheorghe Vlad și Asociații.

În aceste condiții, suma de 17.800 lei obținută din taxa de înscriere la conferință se va împărți în părți egale, câte 8.900 lei pentru Alexandru Marcu și Andrada Raluca Ecsedi. Suma de 800 lei reprezentând donații, fără nominalizarea beneficiarului, se va împărți în părți egale, câte 400 lei pentru Alexandru Marcu și Andrada Raluca Ecsedi. Suma de 700 lei, reprezentând donație pentru Alexandru Marcu, se transferă Domnului Avocat Alexandru Marcu. Suma de 4.800 lei, reprezentând donație pentru Andrada Raluca Ecsedi, se transferă Doamnei Avocat Andrada Raluca Ecsedi.

În numele Corpului Profesional al Avocaților din Baroul Timiș, vă transmit deplina noastră apreciere pentru participarea la acest eveniment special și mulțumiri pentru donațiile efectuate.

 

Sursa informației

Sumele încasate la conferința „Specialiști de referință despre probleme actuale în codurile româniei, ediția a II-a” was last modified: septembrie 16th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter